De komende drie jaar is Ledenvereniging Thebe Extra officieel sponsor én naamgever van de recreanten runs op de weg tijdens de Warandeloop Tilburg. Deze runs vormen al jaren het meest populaire onderdeel van de Warandeloop. Met Ledenvereniging Thebe Extra hoopt de Warandeloop deze populariteit te behouden, terwijl de ledenvereniging op haar beurt leden op een deelname korting trakteert.

Ledenvereniging Thebe Extra 5 en 10 kilometer
De 5 en 10 kilometer trimlopen zullen vanaf dit jaar de ‘Thebe Extra 5 & 10 kilometer heten. Deze recreanten runs zijn een enorm populair onderdeel van de Warandeloop. In 2017 waren deze trimlopen op de weg met bijna 1.500 deelnemers de drukstbezochte Warandeloop events. Leden van Thebe Extra kunnen dankzij deze samenwerking met korting deelnemen aan de trimlopen.

Goede klik
Gezondheid en vitaliteit zijn diep geworteld in de genen van Ledenvereniging Thebe Extra en daarom is er een goede klik met de Warandeloop. Bestuurslid Yvonne Brabander vertelt: “Sport en beweging is belangrijk voor ons én voor onze leden, wat blijkt uit de vele (sportieve) voordelen die leden genieten. Zij krijgen bijvoorbeeld het hele jaar door korting bij hardloopspeciaalzaken. Daarnaast krijgen zij onder andere hoge korting op een sportschoolabonnement, zorgverzekeringen, leuke uitjes en op diverse handige diensten aan huis.” Voorzitter Cees van Loon is blij dat hij met zijn organisatie Ledenvereniging Thebe Extra aan de Warandeloop heeft weten te binden. “Wij kennen de ledenvereniging al als deelnemer aan de Businessrun tijdens de Warandeloop en zijn er trots op dat zij nu als partner onderdeel van het event worden. Ik geloof erin dat we samen onze recreanten runs nog leuker kunnen maken.”

24 november
De Warandeloop Tilburg wordt dit jaar voor het tweede jaar georganiseerd bij Beekse Bergen op 23, 24 en 25 november. Op 24 november vinden de Ledenvereniging Thebe Extra Runs plaats. De Warandeloop Tilburg is een driedaags internationaal hardloopevenement in Tilburg dat steeds in het vierde weekend van november plaatsvindt. Het evenement kent ieder jaar zo’n 7.000 deelnemers en 7.000 toeschouwers.

EK Cross
De SPAR European Cross Country Championships komen in 2018 naar Nederland. 700 atleten uit meer dan 40 verschillende Europese landen zullen op 9 december bij Beekse Bergen strijden om de medailles. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over #tilburg2018? Volg dan onze website www.tilburg2018.nl en Social Media kanalen Tilburg2018.