Op 24, 25 en 26 november staat Beekse Bergen, voor de eerste keer, drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid; Het grootste cross event van Nederland, De Loket.nl Warandeloop Tilburg. Na de spectaculaire fun run op vrijdag, Warande by Night, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag op het programma: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s. De organisatie verwacht ruim 6000 deelnemers en meer dan 12.000 toeschouwers.

Goedkoop inschrijven

Nog een goedkoop startnummer scoren? Dan moet je snel zijn! Tot en met 17 november schrijf je je nog in met korting. Daarna kun je nog wel inschrijven alleen tegen een hoger tarief. De Warandeloop is populairder dan ooit! Bijna 6000 hardlopers profiteerden al van de inschrijf korting. Inschrijven kan via: www.warandeloop.nl/inschrijven

Na-inschrijven

Tijdens de Warandeloop is het ook nog mogelijk om na in te schrijven. Op de dag zelf kun je tot een uur voor het onderdeel aanmelden. Na inschrijving is mogelijk in het eventcenter bij Beekse Bergen.

Startnummers ophalen

Startnummers kunnen natuurlijk op de dag zelf worden opgehaald. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om je startnummer voorafgaand aan het evenement op te halen. Dit kan bij Wilkin Sports, zij zullen op deze dagen ook speciale aanbiedingen hebben. Wilkin Sports ontvangt jullie graag aan de professor goossenslaan 28 op de onderstaande tijden:

Dinsdag 21 november 2017 – 13:00 tot 20:00 uur

Woensdag 22 november 2017 – 13:00 tot 18:00 uur

Donderdag 23 november 2017 – 13:00 tot 21:00 uur.