Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 hebben vier Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Internationale Judotoernooi in Bremen (Duitsland). Op zaterdag kwamen IJsbrand Kloover en Kyra van Bogerijen in actie. Kyra won al haar wedstrijden en werd ook op dit Europese toptoernooi eerste in de klasse voor meisjes tot 12 jaar en 44 kilogram. In haar klasse zaten naast haar nog Judoka’s uit Duitsland en Zweden. 
IJsbrand werd derde in de klasse voor jongens tot 12 jaar en tot 46 kilogram. 
Op zondag kwamen Milou van Amelsvoort en Vigo van den Oetelaar in actie. Milou verloor haar eerste partij en won daarna vijf wedstrijden waardoor ook zij derde werd. Vigo van den Oetelaar verloor helaas twee wedstrijden waardoor hij in het dubbele eliminatiesysteem was uitgeschakeld. 
Komend weekend komen acht Judoka’s van Team Coolen in actie op het Topjudotoernooi in Haarlemmermeer. Daarnaast staan alle jeugdtrainingen vanaf komende donderdag een week lang in het teken van de clubexamens. Dit betekent dat alle Judoka’s die twee weken geleden hun technische examen goed hebben afgelegd, deze week op examen kunnen voor hun volgende graduatie.