Afgelopen zaterdag 19 maart vond de districtsfinale acrogym plaats en heeft Kunst en Kracht met 7 teams deel mogen nemen. In de ochtend wist het E-junioren trio van Luca, Lieke en Fleur, ondanks het omvallen van de toren, een 12e plek te behalen. Het E-senioren damespaar Caro en Maud, voor beide het eerste acroseizoen, eindigde met hun vrolijke oefening op de 20e plek. 

In de middag wist het mixpair Timothy en Hozaan een zilveren medaille mee te nemen, maar helaas net geen NK-limiet binnen te halen.

In de categorie D-senior damespaar wisten Noor en Saar lang de tweede plek vast te houden met de hoogste artistieke score in deze categorie, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plaats. Wel staan zij eerste reserve voor de doorstroming. Simone en Fleur wisten in deze categorie zich op de zevende plek te plaatsen. 

In het ijzersterke deelnemersveld van D-senior damesgroep wisten (ondanks een blessure) Marit, Puck en Annabel een goede oefening neer te zetten wat een prachtige 8e plek opleverde. Het team van Anouk, Jessie en Dalisha liet voor de derde wedstrijd op rij een stabiele strakke oefening zien, wat een 9e plek opleverde.

Bij Kunst en Kracht hebben ze wederom laten zien wat ze in huis hebben!