Op zondag 24 januari 2016 heeft Team Coolen met 18 Judoka’s deelgenomen aan het Kruikentoernooi in Tilburg. Dit is een toernooi voor beginnende Judoka’s in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar oud. De Judoka’s van Team Coolen behaalden de volgende resultaten:
Eerste plaats voor Luuk van den Anker, Ties van Woensel, Tycho van Amelsvoort, Jelle Verschoor en Siebe Faas.
Tweede plaats voor Marco Rozas de Kort, Sven Savelkouls, Tomas van den Anker, Suze van den Bosch, Thijs van de Pas en Floor Wetzel.
Derde plaats voor Bart Krook, Daan Verschoor, Jordy van Berkel, Joep Jansen, Daan van den Bosch, Pepijn van den Meijdenberg en Loki Sangiao Schreuders.
Een dag eerder kwamen zes Judoka’s van Team Coolen in actie op het Internationale toernooi in Vlaardingen. Davit Hovsepyan behaalde hier de eerste plaats. Stan van Riel en IJsbrand Kloover behaalde de derde plaats.

Komende week komen 37 Judoka’s van Team Coolen in actie op het Langstraat toernooi. In de ochtend is er een speciaal toernooi voor Judoka’s van 4 en 5 jaar oud waar Team Coolen ook 14 deelnemers heeft. Daarnaast neem Douwe Drabbe deel aan het Zuid Nederlands Kampioenschap Judo tot 21 jaar.
Team Coolen verzorgt elke maandag en zaterdag Judotrainingen voor kinderen vanaf 3 jaar bij Sportcentrum Drieburcht in Tilburg.
Voor meer info en foto’s www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)