Handbalvereniging White Demons uit Berkel-Enschot is op zoek naar nieuwe jeugdleden. Het gaat dan met name om de jongste teams (H, F, E en D: jongens en meisjes met geboortejaar 2003 t/m 2008) en het meisjes B-team (1999/2000).
White Demons is een actieve vereniging. Zo houden we regelmatig jeugdactiviteiten en gaat ook Sinterklaas natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Een razend populair jeugdkamp en gezellige clubdag ontbreken eveneens niet op de clubkalender. De voor White Demons zo kenmerkende gezelligheid maakt de vereniging in feite tot één grote familie. Dat gaat hand in hand met de competitieve gedachte die leeft bij onze selectieteams. Heren 1 speelt in de landelijke tweede divisie en dames 1 hoopt op termijn een plekje in de hoofdklasse te veroveren.
Handbal is een ideale sport als het gaat om lichaamsbeheersing. Je gebruikt handen, armen en benen en haast altijd tegelijkertijd! Coördinatie, stabiliteit, evenwicht en lenigheid zijn voor opgroeiende kinderen zeer belangrijke kernvaardigheden. Die worden tijdens het trainen dan ook geoefend. Onderling lichamelijk contact is met het handbal verweven. We leren kinderen hier op een sportieve en respectvolle manier mee om te gaan. Het zelfvertrouwen en incasseringsvermogen groeit met leren duwen, trekken, vallen en weer opstaan. Iedereen telt en doet in alles mee, op alle mogelijke posities in het veld. Onze gediplomeerde trainers stimuleren die ontwikkeling. Winnen is leuk, maar leuk staat voorop!
Handbalvereniging White Demons wil nog meer kinderen uit Berkel-Enschot en omliggende dorpen maar ook uit Tilburg enthousiasmeren voor deze sport. Er was het afgelopen seizoen al sprake van aardig wat aanwas, maar White Demons wil nog veel meer kinderen laten genieten van deze sport.
Interesse? Laat uw kind dan eens vrijblijvend en gratis meedoen aan een training. Vanaf maandag 31 augustus trainen we buiten op Sportpark De Rauwbraken. Op die locatie hopen we ook snel onze eigen sporthal te realiseren. Tot die tijd werken we het zaalseizoen (van oktober tot en met maart) af in sporthal ’t Ruiven. Meer informatie/aanmelding proeftraining: www.white-demons.nl of TC@white-demons.nl