Nu het voorjaarszonnetje weer tevoorschijn komt, is het heerlijk om in een kano een van de vele beekjes en riviertjes in Brabant te bevaren en te genieten van de natuur aan de waterkant.

Heb je daar interesse in, het maakt daarbij niet uit of je zelf in het bezit bent van een kano, kom dan eens naar een “open clubavond” bij Kano Club Tilburg. Wij hebben als club allerlei typen boten in bezit, er is gelegenheid genoeg om die eens uit te proberen.

Vanaf vrijdagavond 1 juni is er weer een ‘open clubavond’, waarvoor je van harte wordt uitgenodigd om met het kanoën kennis te komen maken. Ben je ‘n volwassene, dan kun je na een korte introductiecursus, zelf, of in een groep gaan varen. Ook bieden we een introductiecursus aan. Deze omvat vier vrijdagavonden, waarin we je de beginselen van het kanovaren bijbrengen. Daarna kun je de rest van het jaar, net als onze vaste leden, genieten van meerdere kanotochten en ben je voor de rest van dat jaar vrijblijvend lid van de kanoclub. Goed om te weten: met een normale conditie kom je in een kano een heel eind.

Mocht je je aangesproken voelen, neem dan contact met ons op via info@kanoclubtilburg.nl, Of met een van onze bestuursleden op tel. 06 – 506 271 04 (Hans), 06 – 235 835 37 (Kris) of 06 – 21231821 (Peter). Wij zorgen er dan voor dat iemand je op onze clubavond begeleidt, zodat het vast en zeker een plezierige kanoavond voor jou wordt. We beginnen rond 19:30 uur. Kom je eerder, dan zie je de rest van onze actieve kanovaarders en heb je een idee hoe het er op zo’n clubavond aan toe gaat.

Onze club zit aan het Wilhelminakanaal. Om er te komen, ga je meteen voor de hoofdingang van het recreatiepark “De Beekse Bergen”  links. Je ziet daar een wegwijzer naar onze club. Voor meer info zie ook onze website: kanoclubtilburg.nl.

Kom je dan ook? Voel je welkom!

Kano Club Tilburg