Al meer dan 15 jaar organiseerd kanovereniging Oisterwijk een kano 3 daagse. Tijdens deze activiteit kunnen deelnemers kennis maken met de kanosport zonder zich meteen te binden aan een lidmaatschap. Daarnaast is het vooral leuk en gezellig en voor het hele gezin. Volwassenen en kinderen worden door de deskundige begeleiding van leden van de vereniging op sleeptouw genomen. Het is al jaren een traditie dat de kano 3 daagse word afgesloten met een hapje en een drankje

Kanovereniging Oisterwijk organiseert ook dit jaar weer een kanodriedaagse. De kanodriedaagse vindt plaats op 7, 8 en 9 juli 2016. Op deze avonden kan iedereen laagdrempelig kennis maken met de kanosport. We starten met een workshop waarna twee mooie tochten in de gemeente volgen.

De gemeente Oisterwijk is een mooie plek, dat weet iedereen. Maar het perspectief vanuit een kayak is voor veel mensen nieuw. Nadat alle deelnemers op 7 juli de nodige instructies hebben gekregen op openluchtzwembad het Staalbergven zullen in de dagen daarna twee tochten worden gevaren. Deze tochten zullen gevaren worden tussen de kernen Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. De exacte route is afhankelijk van de waterstanden. Na de laatste tocht zal worden afgesloten met een hapje en een drankje bij het verenigingsgebouw van kanovereniging Oisterwijk bij openluchtzwembad Het Staalbergven.