Op zaterdag 2 september vindt de 12e editie van de CZ TTM Wandeltocht plaats. Deelname is mogelijk over afstanden van 3,5 tot 15 mijl (5 tot 25 km). Deelnemerskaarten zijn tot en met 28 augustus verkrijgbaar bij Runshop Greg van Hest aan het Wilhelminapark en VVV Tilburg aan de Spoorlaan (tenzij eerder uitverkocht).

Routes
De 5 en 10 mijl vertrekken vanaf de Wagenmakerij in de Spoorzone naar landschapspark Moerenburg. Bij de 10 mijl lopen deelnemers ook nog naar het bos- en vennengebied Baksche Ven en Galgenven. Bij beide afstanden lopen de wandelaars terug over de Koningshoeven en de Piushaven. Voor de 15 mijl is NS station Boxtel de startplaats. Via de Kampina en de Oisterwijkse bossen en vennen gaat het richting Galgenven en Baksche Ven. Vervolgens langs de Piushaven en de Willem II-straat terug naar de finish bij de Wagenmakerij.
Deelnemers aan deze drie afstanden kunnen starten tussen 8.30 en 10.00 uur.

Familietocht
Speciaal voor SBO-scholen en senioren is er een kortere wandeltocht uitgezet: de Familietocht over 3,5 mijl (5 km). Deze gaat door de stad naar het Longa-terrein en via het centrum weer terug naar de Spoorzone. Deze wandeltocht gaat om 10.00 uur van start en finisht net als de andere afstanden bij de Wagenmakerij.