Jouw sportnieuws op 013sporT

013sporT brengt vrijwel dagelijks belangrijk sportnieuws uit de regio 013. Behoort jouw vereniging tot dit gebied, dan plaatsen wij jouw sportnieuws gratis op www.013sport.nl. En ja, elk bericht wordt geplaatst!

Hoe zorg je ervoor dat jouw artikel hoog scoort op de website van 013sport
Nieuwswaarde en leesbaarheid zijn belangrijke criteria bij de artikelen die wij in onze top 8 nieuwsberichten publiceren. Door de volgende tips op te volgen maakt jouw artikel de meeste kans om tot deze top 8 te behoren!

· Beperk je artikel tot circa 250 woorden
· Plaats het belangrijkste nieuws in de eerste alinea
· Zorg dat de rest van de informatie zoveel mogelijk aansluit bij het belangrijkste nieuws
· Stuur eventueel een foto mee (liefst liggend) van minmaal 900×600 pixels met 300 DPI.

Maar … ik ben niet zo’n schrijver
Geen probleem, de redactie kan artikelen altijd redigeren of herschrijven. Mits de nieuwswaarde maar aansluit bij de richtlijnen van 013 sporT. En mocht jouw artikel de top 8 niet halen, dan wordt het – weliswaar buiten de top 8 – alsnog in zijn originele vorm geplaatst.

Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op: info013sport@gmail.com

Elk nieuwsbericht wordt geplaatst
013sporT brengt het sportnieuws van alle verenigingen in Tilburg en omgeving. Ongeacht het niveau, ledental of populariteit van de sport. En onze garantie is dat elk ingestuurd artikel wordt geplaatst! Zo bereik je naast de eigen leden ook nog eens duizenden mensen die het nieuws over jouw sportvereniging anders niet zouden opmerken.

Jij maakt het sportnieuws
Jouw inbreng is belangrijk. Stuur daarom het sportnieuws van jouw vereniging naar: info013sport@gmail.com. Denk aan wedstrijdverslagen, aankondigingen van toernooien of ander nieuws. Vergeet daarbij niet de link naar de website van je vereniging te vermelden, zodat wij deze kunnen vermelden in de berichtgeving. Uiteraard behouden wij ons het recht voor om teksten naar eigen inzicht te redigeren of ongepaste inhoud te weren.

013sporT
013sporT bestaat uit een team van professionele fotografen en verslaggevers met een grote passie voor sport. Wekelijks bezoeken wij evenementen. Wij brengen het laatste sportnieuws en achtergronden uit de wereld van de sport. Wie weet kloppen we binnenkort bij jouw vereniging aan!

Sport en gezondheid
Door sportnieuws te brengen in de breedste zin van het woord wil 013sporT bijdragen aan een gezonde maatschappij. Daarom vind je bij ons niet alleen wedstrijdverslagen maar brengen wij ook nieuws over blessurevrij sporten, een gezonde leefstijl en (het voorkomen van) obesitas. Mensen die werkzaam zijn in de wereld van sport, bijvoorbeeld fysiotherapeuten en sportwinkels, plaatsen daarom ook nieuwsberichten en achtergrondartikelen.

De regio 013
De regio ‘013’ omvat meer dan 545 sportverenigingen met zo’n 120.000 leden en wekelijks meer dan 200.000 enthousiaste toeschouwers en belangstellenden. Hieronder vallen de volgende gemeenten: Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Castelré, De Moer, Diessen, Esbeek, Goirle, Haghorst, Heukelom Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Oost-West- en Middelbeers, Reusel-De Mierden, Riel, Tilburg, Udenhout en Ulicoten.