Het team Jongens-C van Volley Tilburg speelt op 18 maart de finale van de Nederlandse Open Jeugdkampioenschappen in Lichtenvoorde. Tijdens de voorronden schopten vier teams van de vereniging het al tot de halve finale.

Tijdens de halve finales die op 18 februari in Barneveld plaatsvonden, werden drie van de vier wedstrijden door ‘Jongens-C’ (tot en met 14 jaar) gewonnen, waarvan één zeer overtuigend: tegenstander Prima Donna werd slechts 11 punten gegund in twee sets. In de strijd om het landskampioenschap zijn Alterno, Spaarnestad en Taurus de tegenstanders.

Halve finale
Voor Meisjes-A en Jongens-A (tot en met 18 jaar) en Meisjes-B (tot en met 16 jaar) waren de halve finales het eindstation. Hetzelfde gold voor de allerkleinsten in de categorie Cool Moves Volleybal (CMV). In deze categorie spelen volleyballertjes in de leeftijd tot en met 12 jaar. Hierdoor behoren al deze teams tot de beste 16 van Nederland in hun leeftijdscategorie.

Fotobijschrift
‘Jongens-C’ met: Daan Smulders, Wouter van Iperen, Jasper Polderman, Lars Jansen, Jochem Barthel, Mathieu Winters, Ivar de Beer, Gio Lodewikus en Lotte Barthel. Coaches zijn Martijn Musters en Erik Kwantes.

Door: Theo van Etten