Niemand minder dan motorcoureur Jeroen Remmé is vanaf heden een van de ambassadeurs van New Care Supplements. Jeroen beoefent de zijspanklasse op Nederlands topniveau en heeft hier de rol van bakkenist. Samen met zijn teamgenoot wil hij zich dit jaar meten met de Europese top.

‘Ik vind het heel prettig dat New Care Supplements me ondersteunt met voedingsadviezen en suppletie. Ik ben dan ook een trotse ambassadeur. Tegenwoordig ontkom je als topsporter simpelweg niet meer aan een aanvulling op je voeding. New Care is betrokken en gaat verantwoord met sporters om. Samen met de sporter wordt bekeken wat het beste voor de individuele sporter is’, aldus de nieuwe ambassadeur.

Over New Care Supplements
New Care Supplements draagt topsporters een warm hart toe. Het behoud van een goede gezondheid is voor een topsporter heel belangrijk en het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen is daarbij essentieel. Maar actief bezig zijn met topsport vergt natuurlijk net iets meer van je lichaam. New Care Supplements is zich hiervan bewust en werkt daarom samen met een brede groep sporters. Zij worden met adviezen over voeding en voedingssupplementen ondersteund om het maximale uit hun lichaam te halen.

Jeroen is niet de enige ambassadeur van new Care Supplements. Kijk voor meer informatie en alle ambassadeurs op: www.new-care.nl/sponsoring/.