Op zondag 29 januari 2017 hebben 13 Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Judotoernooi in Groesbeek. Dit is een toernooi voor Judoka’s van 5 tot en met 14 jaar met deelnemers uit Nederland en Duitsland.
Jason Yuen won al zijn wedstrijden en werd eerste in zijn klasse. De tweede plaats was voor Ties van Woensel, Sylviën van Gorsel, Jaïd Cornelia en Elena Yuen.
Kick Brants, Ties van Woensel, Mathijs van Eck, Luuk van den Anker, Siem van Kempen, Tycho van Gorp en Rochelle Kleinmoedig werden derde in hun klasse.
Komend weekend komen de Judoka’s van Team Coolen in actie op twee toernooien. De beginnende wedstrijdjudoka’s komen in actie op het Kruikentoernooi in Tilburg. De ervaren wedstrijdjudoka’s gaan naar Vlaardingen voor een tweedaags toernooi op zaterdag en zondag.
Team Coolen geeft Judotrainingen voor kinderen vanaf 3 jaar bij Sportcentrum Drieburcht in Tilburg Noord en bij Sportcentrum Multifit in Tilburg Reeshof. Voor meer informatie en om aan te melden voor een gratis proefles www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)