‘Bal Zoekt Vrouw’ wervingscampagne van start
Tilburg, 25 februari 2016 – Basketbalclub High Five organiseert op zondagmiddag 13 maart een gratis basketbalclinic voor meiden. De clinic wordt o.a. gegeven door de Waalwijkse Jacobine Klerkx en Karin Kuijt, beide ervaren internationals en uitkomend in de hoogste divisie van de Nederlandse damesbasketbalcompetitie. Ben jij een sportieve meid tussen de 6 en 60 jaar? Mis deze kans dan niet en kom 13 maart naar Sportcomplex Drieburcht!
De gratis clinic is onderdeel van de ‘Bal Zoekt Vrouw’ wervingscampagne van basketbalvereniging High Five. De Tilburgse club probeert hiermee meer meiden en dames voor de basketbalsport én de vereniging te interesseren.
Les van internationals
Het is voor de tweede keer dat High Five de ‘Bal Zoekt Vrouw’ campagne organiseert. Vorig jaar waren clinic en campagne een groot succes: de club ging van 2 naar 5 meidenteams die momenteel aan de competitie deelnemen plús een dames recreantenteam. High Five hoopt ook dit jaar weer veel meiden en dames op haar clinic te mogen begroeten.
Unieke kans
De club krijgt hierbij steun van internationals en eredivisiespeelsters Jacobine Klerkx en Karin Kuijt. Een unieke kans voor Tilburgse meiden en vrouwen om van deze basketbaltoppers les te krijgen! Dus neem je vriendinnen, zussen, moeder, dochters, buurvrouwen, nichten, tantes en collega’s mee en maak kennis met deze leuke sport én met de meiden van High Five. Deelneemsters kunnen na afloop met de internationals op de foto en ontvangen daarnaast een leuk aandenken. De Clinic is van 15.00u tot 17.00u in Sportcomplex Drieburcht. Vooraf aanmelden via balzoektvrouw@highfivetilburg.nl wordt i.v.m. organisatie op prijs gesteld, maar is niet verplicht.
Beginnerslessen
In verband met de wervingsactie organiseert High Five ook een beginnerscursus, die aansluitend in maart van start gaat. Daar leren de deelnemers de basisvaardigheden van het basketballen zoals dribbeltechnieken en lay ups. Geïnteresseerden die op zondag 13 maart niet naar de clinic kunnen komen, maar toch graag willen basketballen kunnen zich aanmelden voor deze cursus via balzoektvrouw@highfive.nl.
Informatie
Alle informatie over de wervingsactie, de clinic en beginnerscursus is na te lezen op www.highfivetilburg.nl/balzoektvrouw. Hier vindt u ook interviews met de meiden van High Five. Lees wat zij te zeggen hebben over de basketbalsport en hun vereniging.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;