Van 18 tot en met 21 juli 2018 wordt de 34e editie van het Dutch Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria te Molenschot. De inschrijving voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is inmiddels gestart. De golf-amateurs tot 21 jaar, kunnen zich inschrijven via www.junioropen.nl

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is het internationale amateurjeugdgolftoernooi voor veelbelovende jonge golftalenten tot 21 jaar uit meer dan 20 verschillende landen. Ook dit jaar wordt een sterk internationaal deelnemersveld verwacht met top jeugdspelers uit onder meer België, China, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Wales, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en natuurlijk ook Nederland. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2018 bij de jongens ligt een wildcard klaar voor het KLM Open 2018 en bij de meisjes een wildcard voor het South African Women’s Open.

Jeroen de Graaf, directeur merk en communicatie van Zwitserleven: ‘Het Dutch Junior Open is een prestigieus toernooi, waar getalenteerde young professionals elkaar treffen. Dit jaar dragen wij graag weer een steentje bij om van dit event een groot succes te maken.’

Inschrijven tot 1 juli
Inschrijven voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is nu mogelijk. De inschrijving sluit op 1 juli a.s. om 17.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van de positie op de World Amateur Golf Ranking (WAGR), de European Golf Ranking (EGR) of op basis van handicap.
Uitgelote spelers worden in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de Monday Qualifier op maandag 16 juli a.s., waarmee de laatste wildcards voor Zwitserleven Dutch Junior Open 2018 kunnen worden bemachtigd.

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers.