Op 23, 24 en 25 november staat Beekse Bergen opnieuw drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid. De inschrijving voor een aantal recreatieve onderdelen van de tweede Warandeloop op safari was al geopend. Vanaf nu is inschrijven voor alle andere onderdelen ook mogelijk.

Eerder (in juni) was reeds de inschrijving voor recreatieve onderdelen geopend, zoals de populaire Warande by Night en de Safari Run. Die laatste is al voor meer dan de helft uitverkocht. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om  in te schrijven voor onder meer de Nationale Jeugddag met jaarlijks meer dan 2.000 deelnemers, voor de BDO Bussinesrun en voor de nieuwe Beekse Bergen Cross. Het volledige programma staat op de websitevan de Warandeloop Tilburg.

Nieuw & wijzigingen

De organisatie van de Warandeloop heeft na de eerste safari editie van vorig jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn de wegwedstrijden dit jaar exact 5 en 10 kilometer en is de Beekse Bergen Cross alleen voor wedstrijdatleten. Alle wijzigingen zijn hier te vinden.

Inschrijven

Hoe eerder je inschrijft, des te voordeliger je deelneemt. De voor-inschrijvingsperiode loopt tot en met , echter, tot november geldt er speciaal kortingstarief. De inschrijving blijft hierna geopend, maar dan wel met een toeslag. En vroeg inschrijven loont zeker bij Warande by Night en de Safari Run; die is namelijk al voor de helft gevuld en bij Warande by Night krijgen de eerste 500 deelnemers maar liefst 5 euro korting.

Warandeclinics

‘’Een goede voorbereiding is het halve werk’’. 16 september starten de Warandeclinics: tien trainingen georganiseerd door AV Attila en Tilburg Road Runners ter voorbereiding op de Warandeloop Tilburg 2018. Voor alle informatie over de Warandeclinics klik hier.

EK Cross Tilburg 2018

De SPAR European Cross Country Championships komen in 2018 naar Nederland. De kampioenschappen, die in 2018 voor de 25e keer georganiseerd worden, vinden plaats op 9 december 2018 bij Beekse Bergen. In september zijn tickets nog met korting te koop! Meer info en tickets op www.tilburg2018.nl