Op dinsdagavond 24 mei opende Wilkin Sports haar deuren voor de mensen die zich hadden opgegeven voor de infoavond Beter in Sport. De infoavond stond in het teken om mensen beter te maken in hun sport. Vele genodigden waren aanwezig om zich deze avond van de nodige info te laten voorzien.

Eric de Ruijter van Sportassistance, opende de avond.
Hij begon met een kleine uitleg over het bedrijf waar inspanningstesten sport gerelateerd worden gedaan. Daarna ging hij in op de de meetresultaten en wat deze inhouden. Tevens heeft hij met duidelijke tekeningen uitleg gegeven over hoe je deze resultaten kan beinvloeden en hoe je lichaam werkt. Energy systemen en voeding zijn een belangrijk onderdeel hiervan.
Na een korte pauze en het proeven van de multifunctionele frisdrank Doubdle met toelichting van de accountmanager Bjorn Koreman kwam de avond in het tweede gedeelte . Tijdens deel 2 stonden Polar Nederland, Mizuno Nederland, Podotherapie van der Kaa, Oefentherapie Cesar Maud van Dongen en de medewerkers van Wilkin Sports klaar om de gasten extra informatie te geven over de producten die verkocht worden in de winkel.

Medewerker Marc van Vliet van Wilkin Sports en eigenaar van RunFit Tilburg benadrukt ook dat het niet alleen om verkoop gaat. “We hebben niet voor niks de mensen nog een tijdschrift meegegeven van Losseveter en een blikje Doubdle. Wilkin Sports vindt het al 30 jaar belangrijk dat de sporter het juiste product koopt om beter te worden in zijn sport. Dat kan prima in een gemoedelijke sfeer waarbij je de juiste mensen uitgenodigd. Mensen die wellicht denken dat klachten of pijn bij sommige sporten hoort zijn vanavond tot de ontdekking gekomen dat niets minder waar is. Er zijn vele mogelijkheden om dit te voorkomen, middels goede voorlichting over schoenen, oefentherapie, bewegingsanalyse, podotherapie, goede voeding en coaching. De sporten die te vinden zijn in de winkel van Wilkin Sports zijn Running, Voetbal, Fitness, Hockey, Tennis, Squash, Badminton. Elke afdeling heeft zijn eigen specialist.”

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;