Voor iedereen die aan het begin van het nieuwe seizoen een voorsprong op de concurrentie wil nemen, heeft Sportinstituut Ooms – Noord een bijzonder aanbod. Gedurende drie maanden kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden die de sportschool te bieden heeft. Een uitgekiend sportprogramma zorgt ervoor dat je conditie en kracht tijdens de zomerperiode op niveau blijven.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om aan een vrije training (al dan niet met begeleiding) deel te nemen en/of aan groepslessen met instructeur. De kosten voor dit pakket bedragen € 99,00 per persoon. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van voedingsadvies en fysiotherapie (mits dit onder de verzekering valt). Speciaal voor verenigingen geldt een cashback-regeling.

Gratis team workout
Ter kennismaking mogen verenigingen één team geheel gratis een proefles te laten nemen. Denk daarbij (bijvoorbeeld) aan HIIT-training, indoor bootcamp of bokszaktraining. Deze trainingen kunnen in overleg op maat worden ingevuld.

Interesse?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sportinstituut Ooms – Noord (T: 013 – 303 22 85 / E: noord@sportooms.nl)