De KWPN-afdeling Midden Brabant Zuid organiseert in samenwerking met RSV De Cavalieren  op zaterdag 17 en zondag 18 maart a.s. voor de dertiende keer het Horsefood Dressuur Talent voor vier-, vijf- en zesjarige paarden. Dit jaar voor het eerst ook zesjarige talenten. De wedstrijd is opengesteld voor deelnemers uit geheel Nederland en België. Op zaterdag komen de vijf- en zesjarigen in de ring en op zondag de vierjarigen. Ongeveer 70 paarden per dag zetten hun beste beentje voor. Frenk Jespers, Jan Wolfs en niemand minder dan ADELINDE CORNELISSEN vormen de jury in de voorselectie.  .

De beste deelnemers bij de 4- en 5-jarigen komen terug in de finale op zondag 2 april, samen met de beste combinaties uit de voorselecties van Tolbert en Aalsmeer,  voor het behalen van de felbegeerde titel:
Horsefood Dressuur Talent 2018. Niemand minder dan topamazone Emmelie Scholtens met partner Jeroen Witte zitten op de finaledag  in de jury waarvan ook ex-voorzitter KWPN hengstenselectie Arie Hamoen deel uitmaakt. Emmelie Scholtens zal  de beste drie paarden uit elke klasse in de finale overrijden.

Na de beoordeling van de 4- en 5-jarige paarden in de finale op 2 april, volgt direct de finale /overrijden door Emmelie Scholtens en de prijsuitreiking.

De wedstrijden vinden plaats in Manege De Kraan, De Kraan 39A in Berkel-Enschot en de toegang is gratis.

Info wat betreft inschrijven, tijden en deelnemers zie: www.startlijsten.nl