De KWPN-afdeling Midden Brabant Zuid organiseert in samenwerking met RSV De Cavalieren op zaterdag 18 en zondag 19 maart a.s. voor de twaalfde keer het Horsefood Dressuur Talent voor vier- en vijfjarige paarden. De wedstrijd is opengesteld voor deelnemers uit geheel Nederland en België. Op zaterdag komen de vijfjarigen in de ring en op zondag de vierjarigen. Ongeveer 60 paarden in elke leeftijdsgroep zetten hun beste beentje voor. Hanneke Gerritsen, Frenk Jespers, Jan Wolfs en niemand minder dan ADELINDE CORNELISSEN vormen de jury in de voorselectie.
De beste deelnemers komen terug in de finale op zondag 2 april, samen met de beste combinaties uit de voorselecties van Tolbert en Aalsmeer, voor het behalen van de felbegeerde titel: 
Horsefood Dressuur Talent 2017. Niemand minder dan topamazone Emmelie Scholtens met partner Jeroen Witte zitten op de finaledag in de jury waarvan ook ex-voorzitter KWPN hengstenselectie Arie Hamoen deel uitmaakt. Emmelie Scholtens zal de beste drie paarden uit elke klasse in de finale overrijden.
Op 18 maart is er in het middaguur een zeer informatieve clinic ingepland over het exterieur beoordelen gerelateerd aan een presentatie onder het zadel.
En op 19 maart zal Joyce Lenaerts haar onlangs goedgekeurde en verrichtingstopper Iconic B (Bon Bravour x Jazz) voorstellen (gefokt en in eigendom van Stal De Beukenvallei)
Na de beoordeling van de 4- en 5-jarige paarden in de finale op 2 april, volgt direct de finale /overrijden door Emmelie Scholtens en de prijsuitreiking.
De wedstrijden vinden plaats in Manege De Kraan, De Kraan 39A in Berkel-Enschot en de toegang is gratis.
Info wat betreft inschrijven, tijden en deelnemers zie: www.startlijsten.nl