Van vrijdag 23 juni tot en met zondag 2 juli organiseert Tennisclub Tilburg (TCT) haar jaarlijkse open tennistoernooi. TCT is trots dat Hoppenbrouwers Elektrotechniek opnieuw de hoofdsponsor is. Het bekende Udenhouts bedrijf heeft haar naam voor tenminste drie jaar aan het toernooi verbonden. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers: ‘Dit toernooi past prima in ons sponsorbeleid, waarin sporten centraal staat.’

Toernooi
Ook dit jaar worden er in 9 dagen, op 13 banen, door 500 deelnemers meer dan 700 wedstrijden gespeeld. Hiermee is het TCT Hoppenbrouwers Open niet alleen het grootste, het is bovendien ook het gezelligste open tennistoernooi van Noord Brabant. De finales van het toernooi worden op zondag 2 juli gespeeld. Voor tennisliefhebbers een mooie kans om leuke wedstrijden op hoog niveau te zien.

Over Tennisclub Tilburg
Tennisclub Tilburg bestaat inmiddels 70 jaar. Dit jaar wordt het jubileum groots gevierd. Met 1000 leden is het een grote, bruisende club, die naast het Koning Willem II stadion haar sfeervolle groene park heeft. Door het jaar heen worden er door de club zowel interne als open activiteiten georganiseerd.

Meer informatie is te vinden op www.tennisclubtilburg.nl.

Bron: Tennisclub Tilburg

poster hoppenbr 2-2017