BERKEL-ENSCHOT – Afgelopen vrijdag werd het sportpark De Rauwbraken, thuisterrein van White Demons handbal, OJC98 korfbal en TC de Rauwbraken, na een paar maanden werkzaamheden officieel heropend. Namens de gemeente waren wethouders Mario Jacobs en Hans Kokke aanwezig.

Al lang waren er plannen om het sportpark te vernieuwen maar afgelopen juni begon dan eindelijk de verbouwing. Tot vreugde van voorzitter van de White Demons Joep Louer. “Alle faciliteiten waren erg verouderd en niet meer van deze tijd. Het sportpark had een renovatie nodig en die kregen we.”

Na een paar maanden hard werken vond op vrijdag de opening van het heropende sportpark plaats. Het sportpark heeft twee nieuwe ‘harde’ velden voor handbal, kunstgrasvelden voor korfbal en een professioneel aangelegd beachterrein. Hierop zal niet alleen beachhandbal gespeeld worden maar bijvoorbeeld ook beachvolleybal en beachsoccer. Daarnaast kunnen ook andere verenigingen hier gebruik van maken.

Zondag vond er bij de White Demons een beachhandbal toernooi plaatst en werd er een clinic beachhandbal gegeven. “Er kwamen 150 man op de opening af en van vele leden en ouders kregen we complimenten over de verbouwing. Daar waren we zeer tevreden mee en aan het sportpark gaan we nog veel plezier beleven.”

Door: Niels Verzijlberg | @NielsTilburg

BERKEL ENSCHOT - Clinic beachhandbal tbv opening nieuw sportcomplex, White Demons, handbal.24-09-2017.