In het bijzijn van Glenn Paton, president IMHA European masters hockey, ondertekent HC Tilburg penningmeester Geert Jan van Schijndel het contract voor de organisatie van de EK Masters in 2017. Na Belfast en Londen valt nu Tilburg de eer te beurt om dit prestigieuze hockeytoernooi voor de leeftijdscategorie 35 – 60 jaar te mogen organiseren. Het zal worden gehouden van 11 tot en met 19 augustus 2017 op de hockeyvelden van HC Tilburg.

Henk Vogels, de voormalig voorzitter van de Dutch Hockey Masters en al tientallen jaren lid van HC Tilburg, is de grote aanjager geweest. Als een van de oprichters van de Dutch Hockey Masters schreef hij een succesvol Bid. Het prachtige hockeycomplex aan de Oude Warande is volgens hem uitermate geschikt voor dit internationale toernooi.

TILBURG - HC Tilburg ondertekening contract 2017 INHA European masters hockey 28-11-2016. (L-R) Glenn Paton Geert Jan van Schijndel.

TILBURG – HC Tilburg ondertekening contract 2017 INHA European masters hockey 28-11-2016. (L-R) Glenn Paton Geert Jan van Schijndel.