Na 2 geslaagde proeftrainingen is er voor handbalvereniging G.H.V. een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Al geruime tijd was er de wens om een trainingsgroep op te starten voor 6- en 7-jarigen. Nu is het dan eindelijk zover.

Op woensdagmiddag trainen op dit moment 7 enthousiaste jongens en meiden van 6 en 7 jaar. Allemaal beginnende handballertjes die het spelletje graag willen leren. Wat doen we dan zoal? Op een spelende manier zijn we bezig met de basiselementen van het handbal. Dit zijn stabiliteit / balans, loopvormen / springen, vallen / rollen, trekken / duwen, mikken / treffen, balbehendigheid en passeren / onderscheppen. Elke week komen er 2 van deze thema’s aan bod. Op deze manier proberen we het voor alle kinderen leuk en leerzaam te houden.

We trainen elke woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur in sporthal De Wissel. De training zal steeds 45 minuten duren, waarna de kinderen nog 15 minuten lekker zelf kunnen spelen in de zaal.

Mocht uw kind geïnteresseerd zijn, dan mag uw kind 2 keer vrijblijvend mee komen trainen. Opgeven hiervoor kan door een mail te sturen naar de Jeugd Technische Commissie van G.H.V. (jtc.ghvgoirle@gmail.com). Graag leeftijd en geboortedatum in de mail mee vermelden. Na deze 2 trainingen bekijken we hoe het bevalt en kijken we samen of uw kind ingeschreven wil worden als lid van G.H.V.