TILBURG – Altijd al eens kennis willen maken met rugby? Dat kan bij Rugby Club Tilburg! Het damesteam verzorgt in september vier gratis introductietrainingen voor vrouwen van elk formaat.

 Rugby draait om sportiviteit, gezelligheid, fitheid, teamspirit en respect. Geïnteresseerden zijn op woensdag 5, vrijdag 7, woensdag 12 en vrijdag 14 september van harte welkom op Rugby Club Tilburg om de gratis introductietrainingen te volgen. Ervaring met rugby is niet nodig, iedereen is van harte welkom om deel te nemen en deze geweldige teamsport een keer te proberen. 

Alle trainingen vinden van 20.00 tot 21.00 uur plaats op het sportcomplex aan de Bredaseweg 560 in Tilburg. Mochten de gratis introductietrainingen bevallen, biedt Rugby Club Tilburg alle potentiële nieuwe leden tien gratis trainingen aan. Aanmelden voor de introductietrainingen kan via dames@rugbyclubtilburg.nl.

Rugby Club Tilburg (1974) is sinds 1996 in een bosrijke omgeving aan de Bredaseweg gevestigd. De actieve vereniging biedt voor ieder wat wils en heeft een brede en nog steeds groeiende jeugdafdeling, een damesteam, een herenteam en een oude ballenteam (35-plussers). Naast de reguliere trainingen en competitiewedstrijden organiseert Rugby Club Tilburg al jaren succesvolle toernooien en tal van activiteiten voor jong en oud.