De Stichting Midden Brabant Circuits is een samenwerkingsverband van 11 atletiekverenigingen,
5 Stichtingen en 3 Loopgroepen en 1 triatlonvereniging in Regio 13 ‘Midden Brabant’ van de Atletiekunie. De Stichting organiseert jaarlijks activiteiten op het gebied van het Wegcircuit, Crosscircuit, Baancircuit en Indoorcircuit en daarnaast ook districtstrainingen.   
De afgelopen jaren was ZLM sponsor van Regio 13 Wegcircuit en Crosscircuit. Met ingang van 1 december a.s. nemen Global-e Datacenter & ICT solutions uit Gilze-Rijen het stokje van hen over en worden de nieuwe hoofdsponsor. De komende jaren spreken we dan van het Global-e Wegcircuit en het Global-e Crosscircuit.
Op vrijdag 6 november jl. werd hiervoor in Gilze in het bijzijn van Ronald Voermans (directeur Global-e Datacenter) het sponsorcontract ondertekend door André Aarts, voorzitter van de Stichting Midden Brabant Circuits en Ad Hapers, directeur Global-e ICT solutions.

Ad Hapers: “Global-e Datacenter & ICT solutions heeft al een eigen hardloopteam – Team Global-e – en is tevens sinds 2014 hoofdsponsor van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen. Sponsoring van het Regio 13 Circuit is dan ook een mooie aanvulling op onze doelstelling om de hardloopsport in de regio verder te promoten en te faciliteren.”

Op de foto: v.l.n.r. Ad Hapers, André Aarts en Ronald Voermans.