Op zaterdag 28 maart opende Tennisclub Tilburg haar deuren voor alle tennisliefhebbers uit de regio. Ondanks enkele regenbuien was het de jeugd die vanaf 13:00 uur de Open Tennisdag opende. 

De eigen jeugdleden hadden allemaal een vriendje of vriendinnetje uitgenodigd om een keer samen te tennissen. Kinderen die nog geen lid waren, konden deelnemen aan een Tenniskids-programma. Via Tenniskids leren onze clubtrainers kinderen de sport te spelen met spelvormen en materialen die passen bij hun leeftijd en ontwikkeling. Terwijl de ouders toekeken, sloegen de kinderen uiteindelijk de meest fantastische ballen over het net. Verschillende ouders hielden het trouwens niet alleen bij kijken, maar deden uiteindelijk vrolijk mee met het tennisprogramma.

Wie tijdens de Open Tennisdag van hoogstaand tennis wilde genieten, was niet voor niets gekomen. Onze eigen selectieteams werden door hoofdtrainer Arno Roos flink getest tijdens een speciale training. De selectie sloot de Open Tennisdag af met een spannende demonstratiewedstrijd.

Vanaf 16:30 uur was het de beurt aan de volwassen leden om samen met hun introducé een aantal wedstrijden te spelen. Met maar liefst 18 poules en 148 deelnemers was de avond goed gevuld met vele gezellige en spannende tenniswedstrijden. Na afloop werd er nog flink nagepraat en gedanst tijdens de feestavond.

De Open Tennisdag is voorbij, dus is het tijd om de balans op te maken. Bijna 50 liefhebbers, waarvan 20 kinderen, werden tijdens de Open Tennisdag lid van Tennisclub Tilburg. Een schitterend resultaat. Kijk op www.tennisclubtilburg.nl voor de foto’s die tijdens de Open Tennisdag zijn gemaakt of voor meer informatie over Tennisclub Tilburg.

Klik op de eerste foto voor een diavoorstelling.