Biest-Houtakker – Gelukkig beginnen de coronamaatregelen langzaam te versoepelen. MCC Biest Houtakker hervatte afgelopen zondag dan ook de trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar.

Natuurlijk werden alle RIVM-veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Daarom was de kantine gesloten, was deelname alleen mogelijk via aanmelding op de website, werd in diverse leeftijdscategorieën getraind, werden maximaal 35 auto’s toegelaten die elk een afgebakende parking kregen en was de poort gesloten voor publiek. Daarnaast kregen de leden die aan de training deelnamen een gekleurd bandje, zodat de baanmeester hun deelname kon controleren. Het protocol met betrekking tot de aangepaste maatregelen staat keurig op de site vermeld zodat niemand voor verassingen hoefde komen te staan.

Ook op 013sporT?
In goed overleg met de vereniging en natuurlijk geheel volgens de RIVM-voorschriften heeft 013sporT deze foto’s gemaakt. Zijn bij uw club ook de trainingen hervat, neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een artikel over uw sportvereniging. We hebben immers allemaal lang genoeg stil gezeten. Gas erop!