Recreatiebad Stappegoor heeft sinds afgelopen weekend een spectaculaire, interactieve glijbaan. De ‘rode glijbaan’ is vernieuwd met flitsende lichten, kleuren en geluid. De glijbaan staat in het teken van snelheid, competitie en koraal. Met je vrienden kan je de uitdaging aangaan om een spel te spelen terwijl je supersnel naar beneden roetsjt. Je kunt je topscores direct op je Facebook zetten met een vette foto erbij. De feestelijke opening van deze sensationele glijbaan is op dinsdag 27 december.
Tijdens de feestelijke opening wordt de nieuwe naam van de glijbaan bekend gemaakt. Het zwembad is die dag om 11.00 uur geopend voor recreatief bezoek. Om 13.00 uur wordt de nieuwe naam van de glijbaan onthuld. Je kunt de hele middag genieten van live muziek. Daarnaast vindt er een spectaculaire glijbanen-race plaats en loopt er een vrolijke schildpad rond waarmee je op de foto kunt gaan.
Nieuwe naam
Tilburgers mochten mee denken over een nieuwe naam voor de interactieve glijbaan. Via de Facebookpagina Recreatiebad Stappegoor mocht iedereen een reactie achterlaten en ook bij de receptie kon men een inzending inleveren. Er zijn ruim 150 namen binnengekomen en uit alle inzendingen is de definitieve naam gekozen. Deze wordt onthuld tijdens de feestelijke opening, maar één ding is zeker: ‘Splash’ komt terug in de naam. Iedereen die dit woord in de bedachte naam verwerkt had, mag op 27 december de glijbaan feestelijk openen en als eerste van de vernieuwde glijbaan af. Alle winnaars krijgen gratis toegang en mogen allemaal één persoon meenemen.
Testweek en overige activiteiten in de kerstvakantie
De glijbaan is reeds opgeleverd en deze week vinden er verschillende testmomentjes plaats. Zo komt Sport-BSO T2 Kinderstad met ruim 100 kinderen de glijbaan voor het eerst proberen. Ook komen er verschillende basisscholen deze week om de glijbaan te testen. Na deze testweek kan iedereen, jong en oud, het spektakel in de vernieuwde glijbaan ervaren. In de kerstvakantie worden er nog meer leuke activiteiten georganiseerd, zowel op de kant als in het water. Ook ligt er twee weken lang een gaaf watertoestel in het water, geheel in het thema van de nieuwe glijbaan.