Goirle 17 januari 2016,

Het cross seizoen is alweer bijna ten einde maar het gevoel van de cross hebben de echte crossers nog niet gehad. De temperatuur was de afgelopen tijd te hoog. Bloembollen schoten uit de grond, je kwam zonder modder op je lichaam over de finish!

Op zondag 17 januari stond de eerste cross uit regio 13 in de agenda voor 2016. De Wilkin Sports Cross georganiseerd door de Loopgroep Goirle. Het was de 8ste wedstrijd in Regio13. Wie de gordijnen ’s morgens open deed zag al dat we ons klaar konden maken voor een echte cross! Sneeuw, kou, en modder! Er konden diverse afstanden gelopen worden de meiden pupillen liepen als eerst over het parcours en volbrachten 1270 meter de senioren en recreanten sloten de dag af met 11,2 km!

Het parcours zag er mooi uit het voer de atleten door de de bossen en heide van de Regte Heide. Het landschap was mooi getekend door wat resten sneeuw en het parcours was vrij vlak. Er waren wel 2 stroken waar er zoveel modder was dat het een hindernis was voor de lopers. Wie zijn schoenveter niet goed gestrikt had was zeker onderweg een schoen kwijt geraakt in de modder!

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken.