Berkel-Enschot 13 maart 2015,

 

Al heel lang worden er bridgekampioenschappen gehouden in het District Midden-Brabant; dit varieert  van Paren competities, Ruiten Boer Toernooien, eigen club kampioenschappen, Terrassendrive Tilburg tot Senioren Kampioenschappen, enz. enz.

De draad met betrekking tot de Senioren Kampioenschappen is sinds jaren nu weer opgepakt. Dit resulteerde in een eerste zitting van maar liefst 16 paren. Een mooi nieuw begin; bridgers uit Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Tilburg, Udenhout enz.  gaven acte de présence. En het waren toevallig allemaal paren die hun sporen op bridgegebied hebben verdiend; de een wat korter als de ander.

In Denksportcentrum B-E heeft de eerste aftap plaatsgehad. De secretaris van het Disctrict Midden-Brabant Jos Pouwels werd eerste met Geert van Staalduinen, gevolgd door Ronny Moser & Jack Wagemakers. Op een fraaie derde plaats eindigden Jan-Willem van Nunen & Gijs Roovers.

Maar volgende week vrijdagmiddag is de tweede zitting; er kan nog van alles veranderen. Toeschouwers van de brigdesport zijn meer dan welkom tussen 14.00 en 17.00 uur.