Op zondag 29 juli a.s. krijgen deelnemers aan de Tilburgse Kermisrun de kans om langs en zelfs door attracties op de Tilburgse Kermis te lopen. Plezier staat centraal bij dit unieke loopevenement en er is dan ook geen tijdwaarneming.

Parcours
De Wagenmakerij is de startlocatie. Vanaf hier volgt een parcours van 10 km over het kermisterrein en langs de highlights van Tilburg. Deelnemers kunnen kiezen tussen de volledige 10 km route of de verkorte route van 5 km. Zo is er voor elke loper een geschikte afstand. Deelnemers beslissen dit ter plekke. De komende tijd worden stapsgewijs alle attracties en locaties van het parcours bekend gemaakt op Facebooken de website.

De Kermis
De Tilburgse kermis trekt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers en is daarmee een van de best bezochte evenementen van Nederland. De topdag is Roze Maandag met ruim 300.000 bezoekers.

Inschrijven
Deelnemers krijgen bij inschrijving een medaille en een gratis brunchpakket. Inschrijven kan vanaf vandaag op www.tilburgsekermisrun.nl. Wees er snel bij en maak deze unieke belevenis mee!