Heb jij zin in een interactieve en unieke ervaring? Ben jij toe aan een originele power boost? Meld je dan aan voor de The Authentic Haka Experience!

Je hebt een Haka vast wel eens gezien bij het rugbyteam van Nieuw-Zeeland. De traditionele dans van de Maori diende vroeger om de groep voor te bereiden op de strijd. Nog altijd is het een middel om kracht uit te stralen en eenheid in een groep te smeden.

Ik organiseer deze workshop samen met Patrick Stalpers van de Loopbaankamer. Samen zijn we op zoek naar 40 tot 100 mensen die deze ervaring aan durven gaan.

We willen deze bijzondere experience beleven met mensen die zich willen laten horen, die buiten de box durven gaan en patronen willen loslaten.   Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

We zijn ervan overtuigd dat deze middag jou veel kan opleveren. We beloven je in ieder geval een middag met veel plezier. Nieuwsgierig? Kijk dan naar dit filmpje. De workshop staat onder leiding van een echte Maori. 

Speciaal aanbod

Loopbaankamer en bytriggerz  bieden deze workshop met 50% korting aan. Normaal € 78,00, nu voor € 39,00 inclusief btw en servicekosten ticketshop. 

Praktische informatie

Voor wie
Voor iedereen die een energieboost kan gebruiken en zin heeft in een unieke uitdaging!

Datum
3 maart 2018, van 13.00 tot 16.00 uur.

Na afloop is er gelegenheid om tot 17.00 uur na te borrelen (voor eigen rekening).

Kosten
€ 39,00 inclusief 21% btw en servicekosten ticketshop.

Koffie/thee/water is inclusief. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie

Willem II stadion, Goirleseweg 34, Tilburg

Direct aanmelden en betalen door hier te klikken!

 

Carin van Oekel

+316 1323 6994

carin@bytriggerz.nl

www.bytriggerz.nl