Neem een duik in het avontuur bij Club Pellikaan Tilburg, en maak vrijblijvend een proefduik in het zwembad bij Club Pellikaan Tilburg ervaar hoe leuk het is om onder water te ademen en te gewichtsloos te bewegen en te zweven.

Bovendien past duiken in een de super gezonde levensstijl, de weg die je al door te sporten bij Club Pellikaan Tilburg hebt genomen. Een uur duiken is zonder enige moeite een verbranding van 600 calorieën. Maar dat is nog niet alles, Laat je mee voeren in het avontuur onderwater, stel je voor, ongerepte natuur, wrakken bezoeken uit de geschiedenis en duizenden mooi gekleurde vissen waar jij je zomaar tussen zou kunt begeven, dit zou voor jouw een ongekende vrijheid kunnen betekenen!

Meld je nu snel aan bij de balie van Club Pellikaan Tilburg, en ervaar het gevoel wat je krijgt wanneer jij zweeft als een engel boven een koraal rif met al die pracht en praal van vissen. We organiseren op donderdag 2 en vrijdag 3 juni, respectievelijk om 19.00 en 10.00 uur,in Tilburg speciaal voor jouw hoe het is om te om te ademen en zweven onderwater. Na dat je kennis hebt gemaakt met het duiken, zou je vrijblijvend kunnen beslissen om je avontuur verder uit te breiden met de Open Water Diver cursus waarmee je wereldwijd je duikavonturen kunt gaan voortzetten.

Wat kun je verwachten? Na een korte uitleg over de duikapparatuur handsignalen en wat je onderwater kunt verwachten. Wordt je begeleid onderwater door meerdere zeer ervaren duikinstructeurs. Na de duik is er de mogelijkheid om nog even de duik na te bespreken onder het genot van een drankje. Waterman Dive Center is een 6 stars Dive Facility waarmee u verzekerd bent van de allerhoogste graad in duikopleidingen.

Klik op de eerste fotoom de serie in een slide-show te bekijken;