TILBURG – De organisatie van de 1e Tilburgse Kermisrun had samen met RUNSHOP Greg van Hest een speciale spons- en drankpost ingericht  bij de passage langs het Wilhelminapark. Van de ruim 600 deelnemers maakten de meeste lopers gretig gebruik van de verkoeling aangereikt door Greg van Hest of een van zijn assistenten na ongeveer 7 kilometer.

,,Het is prima georganiseerd”, was een veel gehoorde uitspraak tijdens het evenement en na de finish van de eerste ‘Fun & Run’ tussen kermisattracties en markante Tilburgse plekken. Voor de meeste deelnemers was de vroege starttijd fijn. Henk van Doremalen jr, namens de organisatie, die ook deel uitmaakt van de Tilburg Ten Miles;  “We zijn uitermate tevreden over het verloop van deze eerste editie. Veel deelnemers hebben vanochtend afgewacht wat de warmte deed alvorens ze aan de start stonden. Het was verrassend dat de meeste deelnemers toch voor de langste afstand, 10 kilometer, kozen. De inrichting van de speciale drank- en sponspost bij RUNSHOP Greg van Hest was een belangrijk en markant punt op het parkoers”. Toen de kermis zich definitief opmaakte voor de laatste dag van de Tilburgse Kermis en er nog deelnemers in de Wagenmakerij de finishlijn passeerden kreeg de organisatie te horen: “Volgend jaar weer, we hebben er nu al zin in!”

Datzelfde vond ook Greg van Hest, die ook in 2019 weer een steunpunt wil zijn voor de organisatie en deelnemers aan de Tilburgse Kermisrun. “Normaal geniet ik van zelf een stukje hardlopen, maar dit geeft ook heel veel voldoening,” was de uitspraak van de Tilburger na afloop van de meer dan geslaagde  1e Tilburgse Kermisrun.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken: