DESTIL, dat tien jaar geleden al op het shirt van de Tricolores prijkte, is met directe ingang de nieuwe hoofdsponsor van Willem II. Het logo van de groothandel voor de bouw en industrie, waarvan het hoofdkantoor in Tilburg is gevestigd, zal de komende twee seizoenen op de shirts van de Tricolores te bewonderen zijn.

Voor Willem II is DESTIL geen nieuwe naam. Precies tien jaar geleden, tijdens de seizoenen 2008-2009 én 2009-2010, was de groothandel al hoofdsponsor van de club. Daarna zijn ze op verschillende manieren bij de club betrokken gebleven. De komende twee seizoenen vult DESTIL het hoofdsponsorschap in en zullen zij op de voorkant van de shirts te bewonderen zijn.

“Winnen doen we samen”
Algemeen directeur van Willem II Berry van Gool: “We zijn erg verheugd en trots dat DESTIL wederom als hoofdsponsor aan de club verbonden is. Uiteraard zijn zij geen onbekende van ons en is één van de 50 vestigingen gevestigd hier in het Koning Willem II stadion.” DESTIL sponsort, naast Willem II, verschillende andere partijen op het gebied van sport. Het motto van DESTIL luidt dan ook: “Winnen doen we samen”. “Een mooie slogan die past bij hetgeen wij als club ook willen uitstralen” aldus Van Gool.

Naamsbekendheid
“In de afgelopen 10 jaar heeft DESTIL een sterke groei doorgemaakt; de omzet is bijna verdrievoudigd”, vertelt René Kars van DESTIL. “Het is voor ons tijd om opnieuw aan onze naamsbekendheid te werken. Uit ervaring weten we dat sponsoring van Willem II daar sterk aan bijdraagt. Dit gaat ons helpen om nog meer mensen bekend te maken met DESTIL. Want, ook al zeggen we dat we groothandel voor bouw en industrie zijn, we zijn een interessante toeleverancier voor iedereen met een Kamer van Koophandel nummer. Bovendien verwachten we onze naam zo beter te kunnen vestigen op de arbeidsmarkt.”

Over DESTIL
DESTIL is dé groothandel voor de bouw en industrie met 50 vestigingen en ruim 150.000 artikelen op voorraad. In deze vestigingen ben je aan het juiste adres voor hang- en sluitwerk, aandrijftechniek, raam- en deurtechniek, machines en gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en nog veel meer. Voor elk vakgebied heeft DESTIL experts die alle vragen beantwoorden en objectief advies geven. Over de producten uit het brede assortiment kun je snel beschikken via de online webshop of de DESTIL Scan App. Vandaag besteld, is morgen geleverd: door heel Nederland.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken: