Zumba, J-Flava (Hiphop), Judo, Boksen, Xcore … dat en meer viel er te beleven tijdens de demodag van Sportinstituut Ooms-Noord.

Tilburg, 25 augustus – Sommige bezoekers van het winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg keken even raar op. Tijdens het winkelen afgelopen zaterdag werden ze plotseling verrast door het optreden van een flitsende dansgroep of vond er spontaan een Zumbatraining plaats. Op een ander moment werd er gejudood of namen jonge boksertjes het tegen elkaar op. Al deze activiteiten waren onderdeel van de demodag van Sportinstituut Ooms-Noord. Gedurende de hele middag kon het winkelend publiek zo kennis maken met een aantal bekende en minder bekende sporten.

Sportinstituut Ooms  richt zich op groepslessen met een persoonlijke touch. In de nieuwe sportschool aan de Von Suppéstraat in Tilburg-Noord bevindt zich een bokszone, een HIT-zone (High Intensity Training) en een functionele zone. Daarnaast is er een speciale ruimte voor dans (bijvoorbeeld hiphop) en een dojo voor vechtsporten als judo. Heb je last van beperkingen maar wil je toch sporten, dan krijg je begeleiding van een eigen fysiotherapeut of voedingsdeskundige. ‘Iedereen moet kunnen sporten, of je nou 2 jaar bent of 92’, aldus de mensen van  Sportinstituut Ooms.

 

Door: Theo van Etten

 

 

Klik op de eerste afbeelding om de serie in een slide-show te bekijken: