Donderdag 26 november heeft Team Verenigingsondersteuning als onderdeel van de Schouder aan Schouder campagne samen met Rabobank Tilburg en omstreken en ContourdeTwern invulling gegeven aan de Kennissessie Aandacht voor je vrijwilliger.

De wereld rondom de vereniging verandert. Jezelf inzetten voor een vereniging is geen vanzelfsprekendheid meer. Hoe houdt u, als bestuurder, ouders en leden actief en betrokken als vrijwilliger bij uw vereniging? Hoe kunt u nieuwe vrijwilligers enthousiast krijgen voor een taak binnen uw vereniging? En weet u eigenlijk wel wie uw leden zijn, wát ze willen en kunnen?

Tijdens deze avond bezocht door (sport)verenigingen en stichtingen ging het vooral om Aandacht. Aandacht voor hoe je op je vereniging wordt ontvangen, Aandacht voor potentiële nieuwe leden. Aandacht voor de interesses en het echt leren kennen van je leden en Aandacht voor het benoemen van wat al die mooie vrijwilligers voor je vereniging betekenen. Tijdens de cursussen Succesvol vrijwilligers werven en Vrijwilligersbeleid brengen we verdieping en gaan we graag met bestuurders van uw vereniging aan de slag.

In januari wordt gestart met een nieuw cursusaanbod op het gebied van Succesvol vrijwilligers werven en Vrijwilligersbeleid. Wilt u meer weten kijk stuur dan een mail naar Dennis Mallant of Karlijn Agten.

Klik op de eerste foto om de serie in een slide-show te bekijken;