Deelnemers aan de jaarlijkse hardloopclinics richting de Warandeloop Tilburg kunnen dit jaar ook kiezen voor een startbewijs aan de spannende Safari Run, dwars door safaripark Beekse Bergen! Met de Warandeclinics kan iedere beginnende en recreatieve loper zich perfect voorbereiden op de grootste cross van Nederland, die op 23, 24 en 25 november plaatsvindt. Naast de combinatie met een startbewijs voor een reguliere afstand, kan er dit jaar ook worden gekozen voor de combinatie met startbewijs voor de Safari Run.

Vanaf zondag 16 september kan iedereen weer meedoen met de Warandeclinics. Gediplomeerde trainers verzorgen tien zondagochtenden een motiverende en leuke training in het prachtige bos van de Oude Warande vlakbij Tilburg University. Je kunt trainen voor elke afstand en op je eigen niveau. Ook beginners zijn welkom! De clinics gaan door tot aan de Warandeloop op 24 en 25 november. De start is om 09.30 uur en een training duurt ongeveer anderhalf uur.

Naast tien wekelijkse trainingen, krijgen deelnemers ook een startbewijs voor de Warandeloop, een trainingslogboek en advies van onze ervaren trainers. Bij aanmelding kun men kiezen uit twee opties: deelname aan de Warandeclinics, inclusief een startbewijs voor een van de reguliere afstanden bij de Warandeloop voor 25 euro, of deelname aan de Warandeclinics, inclusief een startbewijs voor de speciale Safari Run voor 40 euro. De Safari Run kent een limiet van 750 deelnemers en de verwachting is dat dit aantal snel bereikt wordt; deelname aan de clinics geeft garantie op deelname aan de Safari Run.

Op de website van de Warandeclinics vind je alle informatie die je nodig hebt en kun je meteen inschrijven: www.warandeclinics.nl

Warandeclinics foto2