Afgelopen zaterdag stond alweer het tweede (thuis)duel voor ons op het programma! We hadden een lekker gevoel overgehouden aan onze 4-0 winst van vorige week en waren dus gretig om deze wedstrijd tegen Zaanstad binnen te slepen! We waren erop voorbereid op meer tegenstand maar daar waren we klaar voor. Omdat onze libero Floor van den Nieuwenhoff de bruiloft van haar ouders vierde, nam een oude bekende haar plaats in: Shauny Dieltjes was weer even terug op haar oude stek. Met goede muziek en enthousiast publiek begonnen we aan de wedstrijd.

De eerste set liep vrij lekker. Al snel bouwden we een voorsprongetje op, maar we werden nog even ingehaald door Zaanstad. Uiteindelijk wisten we deze set prima uit te spelen en te winnen met 25-19! De tweede set verliep wat stroever. Veel foutjes aan onze kant en dipjes waar we eigenlijk niet snel genoeg uitkwamen. Op belangrijke momenten in de rally wisten we het niet goed af te maken. De dubbele wissel van Marija en Anneloes konden het tij helaas ook niet keren. Zo verloren we deze set met 25-11.

De derde set was ontzettend spannend. Veel rally’s waarin hard gevochten werd. Uiteindelijk trokken wij aan het langste eind en sloten met 26-24 af. En ook die laatste set was van ons! Paula serveerde nog een aantal mooie ballen en we wonnen met 25-22. Eindstand: 3-1 voor ons dus!

Aankomende zaterdag spelen we tegen Stravoc in Stramproy. Alle publiek is welkom, dus komt dat zien!

Door: Aukje van Loon