Zorgverzekeraar CZ wordt de nieuwe titelsponsor van de Tilburg Ten Miles. Dat zijn de organisatie en de zorgverzekeraar uit Tilburg overeengekomen. Het contract met een looptijd van drie jaar wordt binnenkort officieel ondertekend.

De Tilburg Ten Miles is in de top al jarenlang één van ’s werelds beste wegwedstrijden. Dat bleek opnieuw uit de onlangs gepubliceerde internationale rankings voor 2015, waarin het evenement zowel met de wedstrijd voor mannen (10 EM) als vrouwen (10 KM) hoog scoort. Daarnaast wil het evenement de komende jaren in de breedte doorgroeien naar 15.000 deelnemers.

LOPEN EN GEZONDHEID
‘Met CZ hebben we hiervoor een ideale partner, waarmee we naast de internationale topdeelname, het segment lopen-gezondheid nog meer kunnen benadrukken. We gaan samen met CZ plannen ontwikkelen om de deelname aan ons loopevenement te bevorderen. We zijn extra verheugd dat we opnieuw een belangrijk bedrijf uit de regio Midden-Brabant aan ons evenement hebben kunnen verbinden’, aldus Henk van Doremalen, directeur van de Tilburg Ten Miles.

NAAMDRAGER
CZ is als titelsponsor naamdrager van het evenement en krijgt daarmee ruime exposure. Dat komt onder meer tot uiting op de startnummers van het hoofdonderdeel (de 10 Engelse Mijl, wat overeenkomt met 16,1 KM). Start en finish van het evenement zijn opnieuw in de Spoorzone, die door de opening van de beide nieuwe tunnels onder het spoor (nog) beter bereikbaar is. De CZ Tilburg Ten Miles vindt dit jaar plaats op zondag 4 september. De inschrijving gaat op donderdag 28 april van start.