Afgelopen jaren is met succes de cursus ‘Sporten met een rolstoel’ (SMER) georganiseerd. Naar aanleiding van dit succes zal dit jaar door het Steunpunt Aangepast Sporten in samenwerking met Medipoint, TNS Rijen en Baketball Experience weer een cursus ‘Sporten met een rolstoel’ worden georganiseerd.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur:

Wanneer: Tijd: Locatie:

zaterdag 14 oktober, 28 oktober, 04 november, 11 november en 18 november 2017 09.30 tot 11.00 uur (zaal open om 09.00 uur)
Sporthal De Haspel, Grobbendonckpark 42, 5051 KR te Goirle

Deelname aan deze cursus is voor iedere handbewogen rolstoelgebruiker, partner en/of begeleider, jong en oud, mogelijk mits u nog nier eerder aan de cursus hebt deelgenomen. Voor geïnteresseerden die al eens eerder hebben deelgenomen aan een cursus ‘Sporten met een rolstoel’ bieden we in 2018 een cursus ‘Sporten met een rolstoel 2.0’ aan. De cursus is dus niet bedoeld voor mensen die al eens eerder aan deze cursus hebben deelgenomen. Deelname aan de cursus is op eigen risico. Dankzij de medewerking van de gemeenten Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Waalwijk, Gilze – Rijen, Goirle, Tilburg en het bedrijf Medipoint kunnen wij u deze cursus GRATIS aanbieden.

De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers!

Door middel van het inschrijfformulier kunt u zich opgeven voor de cursus ‘Sporten met een rolstoel’. Inschrijven kan vóór 08 oktober 2017 door het inschrijfformulier gratis te retourneren naar:

Gemeente Tilburg, Afdeling Sportstimulering/AS Antwoordnummer 300, 5000 WB Tilburg

Hebt u nog vragen dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Aangepast Sporten. Via de telefoon: 013-5325877 – 06 – 15 88 18 86 of via de mail: ben.de.fretes@tilburg.nl

Met vriendelijke groet,

Ben de Fretes en Mieke Couwenberg, Steunpunt Aangepast Sporten