Voor het vierde jaar op rij wordt de Tilburgse bedrijvencompetitie curling georganiseerd. Vorig jaar deden er al 5 teams mee aan de bedrijvencompetitie en dat is in 2017 uitgebreid naar 7 teams, verdeeld over 6 verschillende bedrijven. Ook dit jaar doet de titelverdediger Freshheads mee aan de competitie.

Op donderdag 5 oktober stond er een beginnerscursus op het programma voor de deelnemende bedrijven. Dit onder begeleiding van de junioren van Curling Club Tilburg die deelnemen aan het talentenprogramma van de Nederlandse Curling Bond. Tijdens de Olympische Jeugdspelen 2017 behaalden zij de allereerste curlingmedaille (zilver) voor Nederland op een Olympisch onderdeel.

Op donderdag 12 oktober werden de teams meteen in het diepe gegooid en onder begeleiding van een coach (leden van Curling Club Tilburg) werden de eerste wedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld door de bedrijven Freshheads (met 2 teams), Ezteam, Van den Hoefnagel Brandbeveiliging, ATM, Stichting de Wever en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Er werden spannende wedstrijden gespeeld en alles is nog open voor de komende weken. Vanwege de herfstvakantie wordt de competitie weer voortgezet op donderdag 26 oktober, 2 november en als laatste avond nog 9 november met de prijsuitreiking.

Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd om te komen kijken (toegang gratis). De wedstrijden vinden op de genoemde dagen plaats van 19.30 tot 22.30 uur. Elke wedstrijd duurt 50 minuten. De wedstrijden worden gespeeld in het IJssportcentrum Tilburg.