Begin november hebben John Eijwoudt, clubmanager van Club Pellikaan Tilburg, en Edgar Verkooijen, voorzitter van Stichting Tilburgs Sportgala, een intentieverklaring tot samenwerking ondertekend. Daarmee worden de historische banden die Club Pellikaan heeft met het Sportgala opnieuw aangehaald. De allereerste editie van het Tilburgs Sportgala vond namelijk 27 jaar geleden plaats bij Pellikaan Sportcentrum (de vroegere naam van Club Pellikaan).

Beide partijen zijn verheugd met deze nieuwe samenwerking en zijn ervan overtuigd dat het bundelen van krachten resulteert in een succesvolle editie van het Tilburgs Sportgala 2018. Voorzitter Edgar: “We zijn trots om samen met Club Pellikaan de komende jaren het Sportgala verder vorm te geven. Met hun expertise maken we een begin voor het beleidsplan van 2019-2024.”

Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Aan de Rueckertbaan in Tilburg, vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. En de Club breidt uit, want vanaf januari 2019 vind je er ook de eerste 3 indoor Padelbanen van Zuid Nederland. Kijk voor meer informatie op www.clubpellikaan.nl/club-tilburg.