Berkel-Enschot 22 maart 2015,

Suzanne van Loon gaf met haar paard Chrystie een clinic tijdens het afgelopen week-end gehouden Horsefood Dressuur Talent in manege De Kraan. De clinic werd voor het publiek aan elkaar gesproken door nationaal jurylid Jan Wolfs.

De 23 beste deelnemers van afgelopen weekend komen terug in de finale op zaterdag 4 april, samen met de beste combinaties uit de voorselecties van Tolbert en Aalsmeer,  voor het behalen van de felbegeerde titel: Horsefood Dressuur Talent 2015. Niemand minder dan de topruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud zitten op de finaledag  in de jury waarvan ook nationaal jurylid Jan Wolfs deel uit maakt. Regerend wereldkampioene Jonge Paarden, Kirsten Brouwer, zal  de beste drie paarden uit elke klasse in de finale overrijden.

Op de finaledag zijn er diverse clinics en shows, met onder andere een voorstelling van de KWPN-hengst Ferguson en rond het middaguur een openbare les door Edward Gal. Na de beoordeling van de 4- en 5-jarige paarden volgt direct de finale /overrijden door Kirsten Brouwer en de prijsuitreiking.

Zowel tijdens  de voorselecties als de finale begint de wedstrijd om 09.30 uur.
De wedstrijd vindt plaats in Manege De Kraan, De Kraan 39A in Berkel-Enschot en de toegang is gratis.