De snelst groeiende en inmiddels grootste bridgeclub van Berkel-Enschot; waar bridgen & gezelligheid samengaan.
Het winter bridgeseizoen is inmiddels begonnen. Als unieke service bieden deze bridgeclub  u de mogelijkheid om tussentijds in te stromen. Op de maandag- en dinsdagavonden is er een opkomstplicht, maar er is beschikking over een grote invallerslijst.
Na afloop is er een sfeervolle nazit met smakelijke hapjes.

Passageclub.
Op de woensdagmiddagen & avonden is er de Passageclub. Hier kunt u vrij binnen lopen en hoeft u niet voor een invaller te zorgen. De Passageclub is opgericht door Karin Voorhaar. Toen zij destijds op een club ging spelen wist ze niet wat haar overkwam; mensen praatten tegen elkaar alsof zij en haar bridgepartner niet aan de tafel zaten, tikten zwaar geïrriteerd met fel gelakte nagels op de tafel omdat men het spelen te lang vond duren. Met name die enorme tijdsdruk drukte het spelplezier.
En dan de bridgekennis; kom je net om de hoek kijken in de bridgewereld, dan weet je nog niet zo veel. Een biedhulpkaart werd niet gedoogd. Een vraag stellen was niet gepast.
Door deze door Karin Voorhaar opgedane ervaringen destijds werd met succes de Passageclub opgericht.
De spelers mogen hun biedhulp raadplegen en tijdens het bieden, afspelen, uitkomen en tegenspelen kan deskundige hulp worden gevraagd.
Er wordt niet met een timer (bridgeklok) gespeeld zodat er geen enkele tijdsdruk is! In plaats van de reguliere 6 ronden van 4 spellen worden er 5 ronden van 3 spellen gespeeld.
Na afloop ook een sfeervolle nazit met smakelijke hapjes.
Voor wie is deze Passageclub geschikt? Voor iedereen die pas 1 of 2 bridgecursussen heeft gevolgd waar dan ook én voor diegenen die hun spelpeil wil verhogen.
Dus wat let u!
Voor meer informatie kunt u bellen naar: 013-5336400