Mattijs Branderhorst heeft vanmiddag in het Koning Willem II stadion zijn aflopende contract verlengd. De doelman blijft daardoor ook de komende twee seizoenen verbonden aan de club. In het opengebroken contract is ook een optie om met een jaar te verlengen opgenomen.

Branderhorst kwam in het seizoen 2009-2010 over van TSV Theole uit Tiel en stroomde in bij de B-jeugd van Willem II. ‘Al vanaf dat moment heb ik de ambitie om hier te slagen. Ik wil hier niet weg voordat ik in het eerste elftal onder de lat heb gestaan’, aldus de 23-jarige sluitpost. Het vertrouwen dat hij van de staf voelt, was voor hem belangrijk in zijn beslissing om te verlengen. ‘Harald, maar ook de andere trainers, zien in mij een toekomstige keeper voor het eerste elftal. Dat ze dat vertrouwen in mij uitspreken, vind ik uiteraard erg mooi.’

Technisch manager Joris Mathijsen: ‘Mattijs is een talentvolle doelman met veel potentie. We hebben vertrouwen in zijn kunnen en daarom leggen we hem voor langer vast. Daarnaast is het mooi dat hij uit onze eigen jeugd komt’

TILBURG - - , koning Willem II stadion, 31-03-2017, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Mattijs Branderhorst tekent voor twee jaar bij met optie op nog een jaar.

TILBURG – – , koning Willem II stadion, 31-03-2017, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Mattijs Branderhorst tekent voor twee jaar bij met optie op nog een jaar.