Op zondag 18 juni werd op het terrein van Petanque Vereniging Voor ons Plezier op Sportpark Zeshoeven te Udenhout een boule-clinic georganiseerd voor leden van de Getransplanteerden Vereniging  Harten-Twee.  De leden van deze vereniging  hebben een long- of harttransplantatie moeten ondergaan en hebben regelmatig onderling contact om hun ervaringen te delen.

Petanque Vereniging Voor Ons Plezier was dan ook onmiddellijk bereid om gevolg te geven aan de vraag van de vereniging om een Boule Clinic te organiseren voor een aantal van hun leden.

Zondag 18 juni was een prachtige dag voor het houden van deze boule-clinic.  Vanaf 1130 uur kwamen vanuit het hele land de deelnemers  aan op onze locatie op Sportpark Zeshoeven te Udenhout.  Hier werden ze ontvangen met koffie en gebak  gevolgd door een broodjeslunch.

Na een uitleg door de organisatie werd er gedurende de middag een toernooitje gespeeld in de vorm van een Mini-Mix waarbij er tussen de spelrondes door ook voldoende gelegenheid was om op het terras bij te praten .

Na de laatste wedstrijd kon het organiserende comité van de vereniging  de uitslag bekend maken,  aan de winnaars een presentje uitreiken waarna het tijd was voor een prima bbq.  Na afloop vertrokken de deelnemers van Harten-Twee weer tevreden naar hun woonplaats en konden ook de medewerkers van Petanque Vereniging Voor Ons Plezier terugkijken op een geslaagde dag: mooi weer, prima organisatie en uitvoering van deze boule clinic door zowel het organiserend comite van Harten-Twee als VOP.

Is een Boule-Clinic misschien iets voor u  met bv familie of medewerkers van uw bedrijf?  Kom dan eens kijken op ons terrein op Sportpark Zeshoeven op dinsdagmiddag, donderdagavond of zaterdagmiddag of stuur een email naar hans_verhagen@wxs.nl