Op 14 en 15 oktober vindt door middel van twee boekpresentaties de lancering plaats van ‘Een leven lang Willem II’, de biografie van Peter Année over zijn 75 jaar bij de Tricolores. U kunt daarbij zijn.

Peter (geboren in 1933) begon als jeugdspeler bij Willem II en was daarna onder meer keeperstrainer, bestuurslid, redacteur en natuurlijk stadionspeaker. In al die jaren dat hij rondloopt bij de club heeft hij heel wat meegemaakt. In dit boek passeren alle belangrijke personen uit de geschiedenis van Willem II de revue. In persoonlijke verhalen en anekdotes, verteld door Peter en opgetekend door Thomas Rensen wordt de laatste driekwart eeuw belicht. Zoals het verhaal over een bijzondere Duitse spits, dat je kunt lezen op: https://staantribune.nl/tag/kurt-zaro/.

Op 14 oktober is er om 16.30 uur een presentatie in boekhandel Buitelaar in Goirle (De Hovel 21. Op 15 oktober is de boekpresentatie om 11.30 uur in het Koning Willem II Stadion. Beide lanceringen zijn gratis en openbaar, u dient wel vooraf aan te melden via thomasrensen@gmail.com.