Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Maandag 14 september om 19.30 start op de atletiekbaan van Achil’87 op de Roodloop in Hilvarenbeek een nieuwe cursus Start to Run. Na een zes-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Believe it! Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke maandagavond op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop in de zevende week. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Ik zie je maandag!

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van Achil’87.

Waarom een vereniging?
Ontdek hoe veel leuker het is om samen met anderen te lopen en te trainen. Ontspannen lopen kletsen onderweg en plezier hebben tijdens de baantraining zorgt dat je op een relaxte manier loopt en daardoor ook gemakkelijker resultaten bereikt. Vanaf het begin is er aandacht voor een goede looptechniek waardoor je minder gevoelig bent voor blessures.

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?
Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© in de Start to Run App kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen. Koppel je eigen lekkere loopmuziek in de App aan de Running Coach© trainingen en Renate loodst je door de training heen. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema’s of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via de koptelefoon van je smartphone. Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

De trainingen starten op maandag 14 september. Let op: dit wijkt af van de landelijke startdata van Start to Run. Voor meer informatie: www.starttorun.nl

Proeftraining Start to Run
Veel van de potentiële Start to Runners zijn onzeker en twijfelen of zij wel geschikt zijn voor deelname aan Start to Run. Kan ik dit wel? Vind ik dit wel leuk? Wie is die trainer en wie zijn die loopmaatjes? Wat voor soort schoenen moet ik hebben/kopen? Speciaal daarvoor is er een informatiebijeenkomst georganiseerd met een korte proeftraining. Zo kun je kennismaken met je trainers, vragen stellen en je toekomstige loopcollega’s ontmoeten. Je bent van harte welkom op de proeftraining op maandag 7 september om 19.30 in het clubhuis van Achil’87 aan de Roodloop in Hilvarenbeek. Aanmelden hoeft niet en de bijeenkomst is gratis.